WebMindz
Vragen? Bel 0223-746029
Klantenservice

Klantenservice

Over A&A WebMindz

A&A WebMindz A&A WebMindz is een V.O.F opgezet in 2014 door Arjan Wolbink en Aron de Haas. Wij houden ons voornamelijk bezig met het bedenken, ontwikkelen en exploiteren van nieuwe innovatieve diensten en producten. Ons motto is het realiseren van een aanzienlijk groot netwerk met diverse webwinkels en website's en ons te onderscheiden op het gebied van service en kwaliteit.

De oprichters

Oprichter A&A WebMindz Arjan Wolbink Arjan Wolbink

Arjan is te omschrijven als een gedreven, eerlijke en enthousiaste persoonlijkheid. Hij is 30 jaar, getrouwd en woonachtig in Julianadorp. Voor de oprichting van A&A Webmindz, heeft hij o.a. veel ervaring opgedaan in de interne- en externe accountancy. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Oprichter A&A WebMindz Aron de Haas Aron de Haas

Aron is een echte ondernemer. Al op jonge leeftijd hield hij zich bezig met het bouwen en verkopen van webshops. Ook heeft hij zich ontwikkeld in dtp-opmaak en grafische vormgeving. Na een grote en bekende webshop voor ledverlichting mede opgezet en verkocht te hebben is hij zich gaan richten op Cryptocurrency. Met de oprichting van 101Ledstrips onder de A&A Webmindz paraplu, is de cirkel weer rond. Aron is verder 26 jaar en ook woonzaam in Julianadorp.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief :